Saunakit Hirsisauna

Scandinavian saunakit on suunniteltu vastaamaan kaikkea, mitä loistavalta ulkosaunalta voidaan odottaa. Pehmeät ja happirikkaat löylyt tarjoavat nautinnollisen saunaelämyksen kesät talvet. 

Yhtenäinen lasiovi ja -ikkuna mahdollistavat saumattoman näkymän ulos jokaiselle lauteilla istuvalle. 1,6 metriä leveällä lauteella saunoo jopa neljä ihmistä samanaikaisesti. Harvian tyylikkäästi muotoiltu kiuas sopii täydellisesti ulkosaunaan. Tehokas ilmankierto ja tasainen kiukaan lämpö takaavat ihanteelliset olosuhteet saunassa. 
 
Sauna on valmistettu suomalaisesta 88 millimetriä paksusta liimahirrestä.  Runko ja muoto on suunniteltu siten, että sauna on helposti ja turvallisesti siirrettävä. Saunakit ei tarvitse perustuksia ja sen voi asentaa esimerkiksi terassille, laatoitukselle, kalliolle tai vaikkapa laiturille. 

Saunamme on rakennettu täysin suomalaisesta puusta ja pyrimme kaikessa toiminnassamme kotimaisuuteen. 

 

 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

Tietoja saunasta

Pystytysaika noin 2 päivää (2 hlöä)
Paino 850 kg
Rakennusmateriaali Lamellihirsi 88mm x 189mm 
Oven materiaali 8mm karkaistu CE-hyväksytty saunalasi

 

Saunakit löylyvalmiiksi koottuna ja maalattuna 

Pyydä tarjous! 

 

Lisävarusteet 

Lämminvesisäiliö

Räystäspellit 

Saunavalmis materiaalipaketti

Asennusvalmiit liimahirret (88mm) ja puumateriaalit 
Kierretangot ja kiinnitystarvikkeet
Kiukaan aluslaatta 
Harvia M2 kiuas, sekä kiuaskivet
Eristetty teräspiippu
Lasi-ikkuna ja -ovi
Kattohuopa
Maalit ja pensselit 
Työkalusetti saunan kokoamiseksi

Maalivaihtoehdot:

  • Piki
  • Laavu
  • Poro
  • Karhu
  • Tuohi

Strategia

Strategiamme on laadukkaiden hirsisaunapakettien tarjonta asiakkaille. Toiminnassamme korostuu lähituotanto, ekologisuus ja helppous. Haluamme pitää asiakkaamme maailman tyytyväisimpinä ja uskomme täydelliseen asiakaskokemukseen.

Missio

Toimintamme tarkoitus on antaa mahdollisuus nauttia suomalaisesta hirsisaunasta ja sen tuomista hyvinvoinnin hyödyistä. Pyrimme vastuullisuuteen ja eettisyyteen ottaen huomioon koko tuotantoketjun materiaalivalinnoista aina logistisiin tehokkuustekijöihin.

Visio

Tuotamme kestävän kehityksen mukaisesti ihmisille kompakteja hirsisaunapaketteja.  Visiomme on kiinteä osa yrityksemme kasvustrategiaa ja etunamme on loistava asiakaspalvelu, yksilöllinen kohtaaminen ja asiakasarvon maksimointi.

Tilaa Saunakit ja nauti löylyistä!

Siirry tilaamaan »